Start visumaanvraag

Online ESTA aanvraag


Reist u naar de Verenigde Staten voor Vakantie of een Zakenreis? Heeft u een tussenstop (Transit) in de Verenigde Staten?

Dan moet u online een elektronische reistoestemming aanvragen. (ESTA)

Namelijk een ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Zonder een ESTA kunt u niet naar de Verenigde Staten reizen. Een ESTA kunt u direct online aanvragen via VisumPlus wanneer u een paspoorthouder bent van een van de onderstaande Visa Waiver landen. Dit is sinds 2009 verplicht. Meer informatie vindt u bij de veel gestelde vragen.

Zelfs wanneer u niet over een creditcard beschikt kunt u bij ons uw ESTA aanvragen, betalen kan eenvoudig en veilig met iDEAL of Creditcard!

Start aan de linkerzijde direct uw V.S. ESTA aanvraag!Wat is een ESTA?ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorisation (Elektronisch Systeem voor reistoestemming), ofwel toestemming om te reizen naar de Verenigde Staten. Het is een soort van een visum maar er wordt geen stempel of sticker in uw paspoort aangebracht.
Om in aanmerking te komen voor een ESTA via het Visa Waiver Programma, moet u paspoorthouder zijn van een van de volgende landen:

Staat uw nationaliteit niet in de lijst? Wanneer u gereisd heeft naar, of aanwezig geweest bent in Irak, Syrië, Iran ,Soedan, Libië, Somalië en Jemen op of na 1 maart 2011 Dan komt u helaas niet in aanmerking om te reizen onder het ESTA Visa Waiver programma. U moet dan een normaal visum aanvragen bij het consulaat van de Verenigde Staten, meer informatie vindt u hier.ESTA paspoort vereisten


U heeft een machinaal leesbaar paspoort nodig om in aanmerking te komen voor een ESTA. (uw paspoort moet voorzien zijn van dit logo: )

Let op: in een paspoortnummer komt nooit de letter 'O' voor. Het is altijd het cijfer '0'.

Waar vindt ik het Paspoort nummer?
 ESTA via VisumPlus

  

ESTA Geldigheid

     
     
 • Eenvoudige online aanvraag in het Nederlands, 24 uur per dag en 7 dagen per week
 
 • Geschikt voor meervoudige inreizen, met een maximaal verblijf van 90 dagen per reis
 • Digitale uitgifte binnen 15 minuten bij 98% van de aanvragen (2% uiterlijk binnen 72 uur)
 
 • De verblijfsduur geldt voor de Verenigde Staten en de om liggende landen

 • Vele betaalmethoden: iDEAL, Mastercard, Visa, American Express en PayPal.

 
 • Een ESTA is maximaal 2 jaar geldig, indien korter geldig; tot de vervaldatum van uw paspoort
 • Telefonische ondersteuning in het Nederlands. Een uitgebreide FAQ vindt u hier.
 
 • U dient de Verenigde Staten in te reizen met een luchtvaartmaatschappij en/of een erkende rederijGeen ESTA nodig indien • U een geldig Immigrant (Verblijfsvergunning) of een Non-Immigrant (Werk of Studie) visum bezit.
 • Wanneer u de Verenigde Staten inreist over land via Canada. Meer informatie vindt u hier.
 • Uw paspoort niet afkomstig is uit een van de Visa Waiver landen.
 • U de Amerikaanse nationaliteit bezit.
Veelgestelde vragen


Voor antwoorden op veel gestelde vragen over de ESTA reistoestemming en voor een uitgebreide verklaring van de op het ESTA formulier gestelde vragen kunt u hier terecht.
VisumPlusZorgvuldig & Veilig
VisumPlus behandeld iedere aanvraag met grote zorgvuldigheid, bij vragen over uw aanvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via de Contactpagina.
Alle ingevoerde persoonsgegevens bij VisumPlus worden verzonden via de beveiligde 128-bit SSL verbinding voor maximale veiligheid.

Service & Kosten
De VisumPlus Online ESTA service kunt op elk gewenst moment gebruiken. Een ESTA aanvraag via VisumPlus kost € 40,-. Dit servicetarief is inclusief de leges van de Amerikaanse Immigratiedienst en de BTW.

Disclaimer VisumPlus is niet gerelateerd aan een overheidsinstelling. Indien u zelf, zonder onze servicekosten, uw ESTA aanvraag bij de Amerikaanse immigratie dienst wenst te doen, kunt u klikken op de volgende link. Door op deze link te klikken verlaat u onze website. Wanneer u uw visum voor Amerika elders aanvraagt, kunt u geen beroep doen op onze klantenservice!
Contact

Post adres:
VisumPlus
Postbus 51
2670 AB NAALDWIJK

Kvk nr: 57519145
BTW nr: NL852616995B01
Klantenservice

Vragen over onze diensten?
Neem dan contact met ons op.

Via: info@visumplus.nl
Meer contactinformatie vindt u hier.

Onderdeel van VisumPlus.nl
SOCIAL MEDIA